Per tal de facilitar la comunicació entre els membres de la Junta Directiva, els jugadors i les jugadores, els seus familiars, socis i sòcies, seguidors i seguidores... i, en general, tots aquells que us sentiu AECAM, hem establert els següents mecanismes. Tenim tres àrees diferenciades, un telèfon del club, un correu electrònic de contacte, i també diversos perfils a les xarxes socials.

Logo pilotaAgrupació Esportiva Clubs Alt Maresme (AECAM) va ser el nom donat a l'entitat que es va crear fa uns anys, poc més enllà del 2000, com a unió de dos clubs de bàsquet: d'una banda el CB Malgrat, amb molta antiguitat i renom (va arribar a jugar a les lligues nacionals), i d'altra banda el CB Santa Susanna, que començava a introduir-se amb força en aquest esport. La unió va sorgir gràcies a l'entesa i el treball d'ambdues juntes, que arribat el moment van trobar diversos motius per creure-ho convenient.

Actualment utilitzem dues instal·lacions municipals, una a cada població: el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar i el Pavelló Poliesportiu de Santa Susanna. Tot seguit us en deixem alguna imatge i la direcció, així com també els corresponents enllaços a google maps amb la ubicació exacta.