No podia faltar, i ja el tenim aquí: vine al nostre 3x3 de Reis el 8 de gener! Totes les categories, concurs de triples, sortejos, i molt més... Us podeu inscriure enviant-nos un correu a amb el nom i any de naixement de tots els components de l'equip, així com el nom de l'equip.

Les categories sènior femení i sènior masculí tindran 150€ de premi pels primers classificats, i un menú pels qui acabin en segona posició. Al preu de la inscripció s'hi inclou una samarreta oficial de l'AECAM dissenyada especialment per aquest 3x3.

Ens veiem a les pistes!!

 

Anul·lem el 3x3 de Reis 2022

És una decisió que prenem a contracor, però en aquests dies que ens ha tocat viure sol ser molt millor fer les coses amb més cap que empenta. La Junta ha decidit cancel·lar el 3x3 que teníem previst pel 8 de gener. La situació epidemiològica, en plena sisena onada per aquestes Festes, preveu i suggereix que un acte com aquest sigui potencialment perillós, i evidentment posem per davant de tot la seguretat i la salut de tothom.

Properament us passarem informació de com es farà el retorn de les inscripcions ja efectuades. Si teniu qualsevol dubte ens podeu contactar a (mateix correu que per les inscripcions) o al telèfon del club: 646.983.106.

 

3x3 de Reis 2022