Finalment ha arribat el dia esperat, i Malgrat ha esdevingut Capitalitat del Bàsquet Femení 2020. L'acte institucional del traspàs d'aquesta iniciativa ha tingut lloc al Centre Cultural aquest dijous passat, dia 6 de febrer, amb presència d'autoritats de la Federació Catalana de Basquetbol, del departament d'Esports de la Diputació i de la Generalitat, de les ciutats implicades -Igualada i Malgrat de Mar- i, obviament, amb presència del nostre president i diversos representants més de l'AECAM.

Acte Centre Cultural Acte Centre Cultural

També hi ha hagut una activitat prèvia de bàsquet al carrer, a les Peixateries Velles i al propi carrer del Carme, amb participació de nens i nenes de diverses escoles del municipi i de l'AECAM. De tot plegat us en deixem un extens recull, amb enllaços a les corresponents notícies i articles, i diversos materials multimèdia.

Activitat al carrer Activitat al carrer

Per començar, un article previ al web de l'Ajuntament, amb data 4 de febrer: Malgrat de Mar es convertirà en la Capitalitat del Bàsquet Femení aquest dijous

En segon lloc, l'article del mitjà local Ona Malgrat, ja posterior a l'acte i que n'inclou el video sencer: Malgrat de Mar ja és Capitalitat del Bàsquet Femení 2020

I per acabar, l'enllaç al web de la Federació Catalana de Basquetbol, concretament a la seva secció dedicada a la Capitalitat del Bàsquet Femení: FCBQ - CBF des d'on es pot accedir a la galeria de fotos de l'acte (aquí), i on també hi ha penjat un dossier de presentació i d'esdeveniments programats per aquest 2020, i el següent video promocional (aquí).

Logo pilota