UER PINEDA – AECAM MINI FEMENÍ

RESULTAT: 66 - 16

Davant un rival molt superior en joc i intensitat defensiva, nosaltres no vam ser prou agressives en defensa i vam cometre moltes errades. En atac, quan vam ser capaces de fer passar i tallar podíem fer cistella fàcil. Cal que treballem molt més la concentració de les jugadores a la pista. Millorem, lentament. Cal continuar treballant.

 

CB ARGENTONA A - AECAM MINI MASCULÍ 1

RESULTAT: 70 - 20

Partit contra el primer d'aquesta fase, partit molt complicat, partit que sempre ens ha costat entrar en ell i que, tot i els nostres esforços, ha estat impossible lluitar-lo com haguéssim volgut. Amb tot, cal destacar l'actitud positiva de l'equip, uns nanos que juguen i volen fer-ho bé, i segur que ho aconseguiran. El camí: esforç i entrenament.

 

AECAM INFANTIL FEMENÍ 1 - AE MIREIA MONTGAT

RESULTAT: 56 - 29

Tot i no haver començat gaire bé, han sabut sobreposar-se i han solucionat, de mica en mica, els errors del principi. Els primer tres quarts han estat marcats per la pèrdua de pilotes i pels tirs fàcils fallats. Des de la defensa ha arribat la solució i això ha permès una millor organització de l'equip.

Un cop recuperada la confiança, a partir del cinquè quart, amb una banqueta que ha estat animant constantment, les blaves han desplegat el joc al qual estem acostumats: vistós, ben organitzat, amb circulació ràpida de pilota i amb ocasions finalitzades tant des de sota com des de l'exterior. L'equip tècnic està molt satisfet de la feina feta i confia que, aquest grup, anirà creixent i evolucionant com pertoca.

 

MONTMELÓ CB - AECAM INFANTIL FEMENÍ 2

RESULTAT: 50 - 46

Vam matinar molt el dissabte per anar al camp del Montmeló, l'únic equip invicte del grup, i que en el partit d'anada ens va guanyar de molta diferència. L’equip encara tenia baixes i l'Ariadna ha vingut a ajudar-nos.

Hem jugat un bon partit, amb una bona defensa, amb molta intensitat i jugant com un equip. En tot el partit el marcador ha estat igualat i, finalment, no hem pogut acabar guanyant el partit tot i l'esforç fet. Cal destacar i agrair la feina de totes les jugadores, les ganes de jugar i les ganes d'ajudar a l'equip. Mai hem abaixat els braços, hem jugat davant d'un bon rival. Marxem molt satisfetes sabent quin és el camí.

 

CE PALAMÓS - AECAM JÚNIOR FEMENÍ 1 INTERTERRITORIAL

RESULTAT: 58 - 80

Partit amb un primer quart molt travat, on s'ha acabat amb el resultat sorprenent de 20 a 20. Al segon quart ens hem imposat en defensa i el Palamós només ha fet 4 punts. A partir d'aquí hem seguit amb el nostre ritme anotador de 20 per quart. El Palamós ha estat encertat amb el tir exterior i això li ha permès reduir la diferència.

 

CEEB TORDERA A - AECAM SÈNIOR MALGRAT 2A CATALANA

RESULTAT: 74 - 73

Partit que havia començat força bé fins a la mitja part, amb un joc clar, de circulació de pilota i constants canvis. A la tornada, els jugadors s'han deixat arrossegar per una dinàmica negativa i no han sabut contestar a la reacció del CEEB Tordera, més pendents de l'arbitratge que del seu joc. En un final ajustat, perdem contra els últims i no som capaços de materialitzar la nostra superioritat.

 

AECAM SÈNIOR SANTA SUSANNA 3A CATALANA - SANT CEBRIÀ / CB TIANA B

RESULTAT: 86 - 87

Des del començament va semblar que el santa podia jugar i no anar a remolc, com en els últims partits. Tot i les imprecisions, al final de la 1a part el resultat era esperançador, amb una mínima victòria. Amb fluctuacions amunt i avall, es va mantenir la igualtat fins al final, que va acabar a la pròrroga. Els llançaments errats de tirs lliures passen factura: als 5 minuts afegits el rival ha agafat un avantatge que ha mantingut, per la mínima però ha mantingut.

Cal destacar el canvi de mentalitat i de joc i l'equip de l'Oriol i en Jordi, ben aviat ens donarà satisfaccions. Jugant així, segur.

 

Amunt AECAM!!!