AB PREMIÀ A – AECAM MINI FEMENÍ

RESULTAT: 80 – 50

Tot i la derrota, les blaves del Mini femení de la Fina i la Dolo han jugat un bon partit. El Mini és un equip que s’està fent, que s’està coneixent i que comença a jugar i a passar-s’ho bé jugant juntes. Ha estat un partit on hem millorat molt en defensa, en la col·locació, i en atac, a partir del passar-tallar, les jugadores s’han vist més confiades i han estat més atrevides i descarades.

Aquest és el camí! Felicitats i endavant amb la feina que esteu fent!!

Amunt AECAM!!!

 

AECAM INFANTIL FEMENÍ 1 – AE BOET MATARÓ NEGRE

RESULTAT: 48 - 42

Partit molt esperat per als dos conjunts maresmencs. Les blaves encaraven l’enfrontament amb les baixes de la Clàudia i l’Andrea i, això, va provocar que totes les jugadores de l’equip fessin una pinya i treballessin com un equip.

L’inici va ser mot bo i, en tot moment, les jugadores de l’AECAM van demostrar quines eren les seves intencions per al partit: joc ràpid  i recuperació de la pilota i finalització en un contraatac.

L’equip visitant va reaccionar de forma ràpida i, a partir del 3r quart, la sortida de pilota costava més. Però, el joc en estàtic era força fluid i, en conseqüència, es podien generar bones ocasions on les nostres jugadores acabaven en  llançaments clars.

El partit va ser un estira-i-arronsa constant, on  les blaves sempre vana anar per davant al marcador.

El cos tècnic està molt satisfet de la feina ben feta i, sobretot, de l’actitud de totes les jugadores.

Amunt AECAM!!!