Benvolguts,

Pel que fa a les mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb el tancament de centres esportius, l'AECAM volem manisfestar el nostre total desacord.

L'AECAM, així com la resta de clubs, jugadors/es, entrenadors/es, familiars, aficionats, membres de Junta Directiva, etc... hem fet un gran esforç i un gran sacrifici per adaptar-nos a les diferents normatives que s'han anat establint al llarg d'aquests mesos passats des de l'inici de la pandèmia. Hem lluitat i hem mantingut viu l'esperit esportiu perquè no defalleixi l'ànim i puguem seguir gaudint del nostre esport.

Des de l'AECAM defensem que es puguin reprendre els entrenaments. Des d'aquestes ratlles demanem als òrgans competents que presentin un estudi o certificat vàlid que demostri que la pràctica esportiva és i ha estat un dels focus principals de propagació del virus. En cas contrari, no entendríem que no se'ns deixi exercir una tasca necessària que promou la salut i el benestar.

Per aquest motiu, us informem que ens hem adherit a la firma del manisfest de la plataforma "Ja n'hi ha prou! L'esport és segur!"

Així mateix, no demanem que la gent es convoqui a cap concentració davant del pavelló per mesures de seguretat tal com suggereix la plataforma "Ja n'hi ha prou! L'esport és segur!". Sí, però, que volem animar a totes les famílies que facin difusió a les xarxes socials per compartir el seu desacord.

Moltes gràcies.

AECAM