Benvolguts,

Pel que fa a les mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb el tancament de centres esportius, l'AECAM volem manisfestar el nostre total desacord.

L'AECAM, així com la resta de clubs, jugadors/es, entrenadors/es, familiars, aficionats, membres de Junta Directiva, etc... hem fet un gran esforç i un gran sacrifici per adaptar-nos a les diferents normatives que s'han anat establint al llarg d'aquests mesos passats des de l'inici de la pandèmia. Hem lluitat i hem mantingut viu l'esperit esportiu perquè no defalleixi l'ànim i puguem seguir gaudint del nostre esport.

Descarrega en PDF el Full de responsabilitat que et permetrà, a tu si ets major d'edat o al teu representat menor d'edat, l'accés a les instal·lacions de forma segura i legal. Porta'l imprès, correctament omplert, i signat a la secretaria del club.

O fes-nos arribar les teves dades directament al correu del club, tot enviant-nos el següent formulari amb la teva declaració.

A l'atenció dels pares/mares de l'AECAM,

Davant l'actual situació de la pandèmia i el risc d'una segona onada de brot de la COVID-19, les autoritats sanitàries han decidit aturar les competicions dels equips federats no professionals, entesa aquesta aturada com una mesura que facilitarà l'atenuació del risc de contagi genaralitzat.

Benvolgudes famílies,

Actualment estem vivint una situació anòmala que des de fa unes setmanes ens ha canviat la vida i els nostres costums. La COVID-19 fa que les nostres rutines no siguin les mateixes. Però, des del club, el que més desitgem és que els nostres jugadors i jugadores i les seves famílies estiguin bé, malgrat tot el que està passant.

Benvolguts,

Davant la situació actual, on, per damunt de tot, hem de preservar la salut de les jugadores i jugadors, de les entrenadores i entrenadors, i de les famílies; a l'AECAM, tenint en compte les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya (SGEAF), de la Federació Catalana de Basquetbol (FCQB), i les converses mantingudes amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i de Santa Susanna, la Junta Directiva en contacte amb la Comissió Esportiva ha decidit suspendre els entrenaments a partir d'avui, dijous 12 de març del 2020, i fins a nou avís.